Doriți informații despre drepturile dumneavoastră legate de beneficiile sociale sau despre cum putrți aplica pentru beneficii sociale? Suntem aici pentru dumneavoastră!

Lucrați în administrația publică locală în domeniul beneficiilor sau serviciilor sociale și aveți nevoie de cineva cu care să vă consultați în domeniu? Suntem aici pentru dumneavoastră!

Doriți să activați în domeniul formării profesionale a adulților sau al serviciilor sociale și nu știți de unde să începeți? Suntem aici pentru dumneavoastră!

Sunteți o persoană îndreptățită sa beneficiați de drepturile pentru cei deținuți politic, ați activat într-un stat membru UE și nu știați ce drepturi legate de beneficii sociale aveți, doriți să inființați un agent de muncă temporar și ați avea nevoie de informații? Suntem aici pentru dumneavoastră!

Ați încercat și poate pentru moment chiar ați reușit să ”păcăliți” sistemul de acordare al beneficiilor sociale încasând bani necuveniți? Doriți sa va încercați norocul cu servicii sociale fără respectarea standardelor sau fară licență? Suntem aici și pentru dumneavoastră! Inspectorii sociali abia așteaptă să vă cunoască!

Vizitați-ne site-ul și dacă nu v-ați lamurit va așteptăm în Piața Păcii la numărul 10